Az egyik legáltalánosabb probléma a nyílászárók rossz szigetelése. Általában a meglévő (már ha van) szigetelés elöregedése vagy elszakadása, illetve a fanyílászáróknál az esetleges összefestésében szokott gyökerezni a hiba.

Az ernyedt, repedezett és megkeményedett szigetelőanyag már nem tudja ellátni a feladatát, így mellette már érezhetően "szelel az ablak" és beengedi a hideget, távozik a meleg, rosszabb esetben pedig akár az esővíz is befolyhat. Az összefestett szigetelésnél is ezzel a problémával szembesülhet az ember.

Bár sokan alkalmazzák, az "Én megcsinálom" kivitelezési formát, az azonban nem minden esetben szerencsés, sőt néha kifejezetten többet árt mint használ! A kiskereskedelemben kapható anyagok nem egyenértékűek az iparival, illetve az sem mindegy, hogy milyen fajtát, milyen profilt és azt hogyan használjuk!

Az általunk használt szigetelőanyagok mindenben megfelelnek a mai követelményeknek. Többféle technológiát alkalmazunk, pl. bemarásos (svéd), ragasztásos, illetve kinyomós.

Mindig a helyi sajátosságokra tekintettel és lehetőségeknek megfelelővel dolgozunk. Szigetelőanyagaink nemcsak a hideg, hanem a zaj, a por és a nyáron beáramló hő ellen is védelmet nyújtanak!

szigetelo-profil-mintak2 szigetelo-profil-mintak